perjantai 24. heinäkuuta 2015

Shake it off

Tällä viikolla oon siis ollut taas kesätöissä. Kaikenlaista on sattunut. Voisin kertoa päivistä vähän tarkemmin.
 
 
Maanantai:
 
Olin kahdessa eri paikassa.
Aamupäivällä olin vanhan pariskunnan luona. Heti kun klo   8.00 pääsin paikalle niin ensimmäiseksi tuputettiin kahvia ja lättyjä. Sitten välissä pestiin terassi ja nypittiin rikkaruohot marjapensaiden alta. Kun kello tuli 11 tuli emäntä taas hakemaan meitä syömään. Paistinperunoita, grillattua kanaa ja lautaselle jo aseteltua salaattia. Sitten olikin aika vaihtaa paikkaa.
 
 Iltapäivällä menin vielä vanhemman pariskunnan luo. Siellä siivosin niitten taloa ja nypin taas rikkaruohoja. sitten sattui tämä mielenkiintoinen juttu, jonka jaoin jo Tumblrissa.
Se meni näin:
 
Olin perkaamassa kukkapuskia ja siellä seassa oli ihan sairaasti pieniä poltto murkku ja musta murkku pesiä. No sit tajusin että ne muodostaa kolmion. Totesin itsekseni että illuminati varmistettu. Takana oli vaan joku mummeli joka kysyi multa että mikä pilluminati.
 
 
Tiistai:
 
Olin koko päivän erään pariskunnan luona. Pesin talon ikkunat sisältä ja ulkoa. Lisäksi pyyhin kaikki talon ovat (mukaan lukien kaapin ovet), siivosin vessan lattiasta kattoon ja kannoin matot pihalle. Tässäkin paikassa sain ruuan vaikka sanottiin että ottakaa aina omat eväät mukaan. Lisäksi ennen lähtöä sain nähdä miehen museoautot.

 
Keskiviikko:
 
 Tää paikka oli mielenkiintoisin. Pinosin kyllä koko päivän puita niin työ ei ollut sinänsä mitenkään erikoista. Olin nimittäin erään minkkien kasvattajan luona. Omistaja esitteli paikkaa ja pakko sanoa että yllätyin positiivisesti. Vaikka en vielä kyseistä toimintaa kannata niin näkemys kyllä muuttui.

 
Torstai:
 
 Olin eräillä tutuilla. aluksi leikkasin puskista kuolleet kukat pois. Tämän jälkeen perkasin perunamaan. kesken perkaamisen tuli kuitenkin vesisade joten kuraa kertyi saappaisiin ja muuallekin vaatteisiin. Sitten emäntä pyysi syömään ja ruuan aikana puhuttiin ensin Venäjästä, sitten Islannista ja lopulta hevosista. Ruuan jälkeen menin haravoimaan leikatulta nurmikolta leikatut ruohot pois.
 Pakko vielä kertoa talon hauskasta maatiaiskissasta (joka oli muuten väriltään sininen). Jos kissan silittämisen lopetti liian aikaisin, niin kissa nosti käden tassunsa avulla takaisin, nuolisitä hetken ja sitten sitä piti taas silittää.
 
 
Perjantai:

Tänään olin maatilalla töissä. Tilalla oli ylämaankarjaa, lypsylehmiä ja kuttuja. Itse kyllä tyhjensin kylvökoneen, siivosin verstasta ja tein kutun juustoa. Emäntä lähetti yhden niistä mukanani kotiin joten siitä yhdestä tähän loppuun pari kuvaa.





 P.s. Tähän loppuun on pakko lisätä tämä video. Kuuntelin tämän kappaleen joka aamu. Siitä vain sai jotenkin energiaa.
               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti